Од утре, 7-ми до 21 февруари, започнуват Зимските oлимписки игри во Сочи. За да може да го следите целиот настан, Samsung ја претстави Sochi 2014 WOW апликацијата која ги сите информации од олимписките игри, и која им овозможува на публиката да го персонализира своето искуство, велат од Samsung Electronics. Sochi 2014 WOW известува за распоредот […]

Прочитај повеќе