Звучи неверојатно, но 29-годишниот Марк Закерберг го прославува десетиот роденден на својата компанија која започна како студентски дневник во 2004-та, а денес е најголемата друштвена мрежа во светот со над една милијарда корисници. За да го прослави својот роденден со корисниците, мрежата стартува „A look back“ видео со кое може да си ги прегледате најубавите […]

Прочитај повеќе