Apple продолжува да го слави 30-тиот роденденот на Mac, овојпат со кратко филмче за „како ја ставаме технологијата во рацете на луѓето“, снимено исклучиво со камерата на iPhone. Квалитетот на видеото е одличен земајќи предвид дека телефонот има квалитетна камера, како и сите други паметни телефони. Но, Apple се разликува од другите бидејќи секогаш знае […]

Прочитај повеќе