Има бројни и одлични календари за iPhone, како Any.do Cal или Sunrise, но Peek Calendar е една од поинтересните не затоа што нуди изобилство на опции за менаџирање на времето, туку бидејќи е едноставна. Минималистичкиот дизајн на Peek Calendar е постигнат поради забавнот начин на додавање на обврските кои се скриени зад деновите. Многу интересна […]

Прочитај повеќе