Google и Samsung најверојатно ќе изнајдат прифатливо решение околу расправијата меѓу нив која започна со Galaxy Slate таблет компјутерот. Проблемите се пред поради изгледот на корисничкиот интерфејс, Magazine UX, кој не му се допаѓа на Google. Сега најавите се дека јужнокорејската компанија размислува целосно да се откаже oд интерфејсот, јавуваат извори на Re/code. Magazine UX […]

Прочитај повеќе