Ким Дотком, контроверзниот основач на затворениот Мegaupload и неговата замена Mega, стартува нов музички сервис на кој првиот објавен албум е неговиот Good Times. Ким Дотком не е познат како музичар, иако во неговата борба да го одржи Megaupload успеа да привлече еден куп познати музички ѕвезди како Паф Диди и Вил.Ај.Ем. да го промовираат. […]

Прочитај повеќе