Филмското студио Pаramоunt ќе прекине да ги испорачува филмовите на 35 милиметарски филмски ленти и отсега сите копии кои ќе бидат испорачувани низ кината во САД ќе бидат дигитални. Во останатите региони каде што кино салите сè уште се недигитализирани, Paramount ќе продолжи да ги испорачува 35 милиметарските филмови, но се чини дека е прашање […]

Прочитај повеќе