Тачпадот ќе биде отстранет од новиот контролер на Valve, и наместо него ќе се оди на постандардните физички копчиња, јавува Verge. Екранот на допир ќе биде отстранет бидејќи се повторува со останатите делови од контролите, а и не им помага на играчите. Наместо ова на средина на контролерот ќе има нова контрола која Valve ја […]

Прочитај повеќе