The Sims 4: Island Living само што не е излезена! Најновата експанзија ќе вдахне нов живот веќе од 21 јуни, а ова се петте работи кои најмногу нè возбудија за новата експанзија. 1. Целосно нова локација The Sims 4: Island Living е сместен на рајски остров. Сулани е преубава, сончева локација преполна со најразлични активности […]

Прочитај повеќе

Премалку и предоцна, велат најголем број од фановите кога дознаа дека SimCity конечно ќе може да се игра и офлајн. Откако играта првпат излезе минатата година во март, веднаш започнаа и проблемите за фановите. За почеток играчите мораа да чекаат половина час да се поврзат со серверите пред воопшто да можат да започнат со играта, […]

Прочитај повеќе