Во случај да секојдневно се справувате со најразлични мејлови, потребна ви е една апликација која ќе ви служи за функционална, појдовна точка. Доколку се одлучите тоа да биде Mailspring, шансите да бидете задоволни се исклучително големи. Нема ништо револуционерно во Mailspring, но се е онака како што имате навиканато во клиентите како Windows Mail или […]

Прочитај повеќе

Gmail доби нова функционалност која го интегрира мејл сервисот подлабоко во Google+ друштвената мрежа. Сега може да испратите имејл до било кој Google+ профил, дури и ако не ја знаете имејл адресата на тој корисник. Според Google, тие ја воведуваат оваа новина за да ја олеснат комуникацијата помеѓу корисниците, нудејќи им дури и сугестии на […]

Прочитај повеќе