Кои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, триесет и прво издание. Sonder., првата македонска ААА игра започна со предвремени нарачки преку нивниот дигитален фронт. До 8 мај, за кога е предвидено излегувањето на првата епизода како дел од раниот пристап на Steam програмата, секоја нарачка со […]

Прочитај повеќе

Интрото на новиот Misery Mod 2.1, кое некои фанови го оценија како „badass“, е снимано во Скопје и Велес, но кога ќе го погледнете нема да ги видите спомениците, ниту некој препознатлив дел бидејќи неговата намена е да ве воведе во постапокалиптичниот свет на играта. Misery Mod на кратко е игра направена од друга игра, […]

Прочитај повеќе