Кога првпат го видовме Project Ara на Motorola или направете-си-сам телефони изгледаше на одлична идеја, но за која ќе биде потребно подолг период за реализација. Сега и кинескиот производител ZTE излегува со сопствен модуларен телефон ZTE Eco-Mobius. Но, идејата на ZTE засега е единствено концепт, а презентацијата која ја имаа на CES 2014 беше со […]

Прочитај повеќе