Samsung на CES 2014 најави дека најновата петта верзија на Galaxy паметните телефони ќе се појави во април, и, за да бидат подобри од Apple и iPhone 5S сензорот за читање на отисо ци, можно е да има сензор за скенирање на очите со кој ќе се отклучува телефонот. Се уште нема детали за цената […]

Прочитај повеќе