Речиси еден месец откако започнаа да ги испраќаат тест конзолите Valve го објави списокот на партнери и спецификациите за Steam Machine. Минималната цена на конзолите е 500 долари, а сите имаат најмалку 8 GB RAM. Покрај Intel процесорите на конзолите ќе доаѓаат и од AMD, а производители на графички картички за Steam Machines се Intel, […]

Прочитај повеќе