Конечно Sony го објави планот кои го имаат со Gaikai. Oткако го купија пред повеќе од година, во голем дел бевме убедени дека Sony сериозно размислува да го понуди играњето преку облак на корисниците. Годинава на CES 2014 Sony и официјално ја понуди PlayStation Now услугата – гејминг преку облак кој нема да биде достапен […]

Прочитај повеќе