Yahoo на CES 2014 официјално ги претстави своите нови Yahoo Tech и Yahoo Food сајтови кои ќе им се приклучат на Yahoo News и Yahoo Business. Сите сајтови на интернет гигантот, покрај целта да информираат, се наменети и да го рашират брендот Yahoo кон пошироката публика. Покрај тоа што е интернет пребарувач кој си ја […]

Прочитај повеќе