Кога го најавуваше својот нов паметен телефон LG G3, кој доаѓа со 2К-дисплеј и 8-јадрен Odin процесор, LG спомена и дека работи на преносeн уред кој нема да биде паметен часовник, но ќе биде сензор кој ќе носи на зглобот. Оваа најава ги зголеми шпекулациите oколу типот на уред кој ќе го издаде LG, кој […]

Прочитај повеќе