Game of Thrones ја освои „наградата“ за најпиратирана серија во 2013 година. Серијата ова признание го освојува втора година по ред, откако лани го презеде првото место од Dexter. Податоците кои ги споделува Torrentfreak покажувааат дека оваа година бројот на торент-преземања на последната епизода од сезоната, 5.900.000, е поголем од бројот на гледачи во САД, […]

Прочитај повеќе