Членови на хактивистичката група Anonymous утринава го хакнаа веб сајтот на сириското Министерство за одбрана. Овој напад има за цел да покаже поддршка за востанието против моменталната сириска власт која се обидува да го задуши со употреба на сила. Веб сајтот на министерството за одбрана беше заменето со модифицирана верзија од сириското знаме, каде ѕвездата […]

Прочитај повеќе