Strike Vector е нова мултиплеер игра од инди студијото Regequit. Tоа што е навистина импозантно е што најголем дел од играта е крирана од четири ентузијасти на кои подоцна им се приклучија петмина, сочинувајќи тим кој креира сосема нов тип на FPS. Ragequit е независно студио, но дел од неговите членови се ветерани кои работеле […]

Прочитај повеќе