Купонко е Android апликација која ви ги собира сите купони понудени на македонските сајтови за групни попусти како Grouper.mk, Lapaj.mk, Sakampopust.mk и Kupinapopust.mk, со најава дека ќе бидат додадени и други. Апликацијата ви нуди попусти според локација за да можете да најдете поевтини зделки за храна и забава. Купонко е креирана од Горјан Јовановски, кој […]

Прочитај повеќе