По неколку месеци од објавување на новиот редизајниран iOS 7, сега се појави и Jailbreak алатка за отклучување на iPhone, iPod и iPad-ите. Но, иако алатката овозможува да се тргнете од канџите на Apple во смисла на поставените ограничувања, во замена за поголема слобода и персонализација, сепак се чини дека тимот кој стои зад отклучувањето, […]

Прочитај повеќе