Apple објави дека новиот Mac Pro со цилиндричен дизајн излегува во продажба. Компјутерот доаѓа со четири јадрен процесор Xeon E5 на 3.7 GHz, RAM до 64 GB и комбинација на две AMD Fire Pro во Crossfire со расположива меморија до 6 GB. Претпродажбата на MacPro започнува од денес, а веста на својот профил ја пренесе […]

Прочитај повеќе