Со 828.773 продадени копии на iTunes Store новиот албум на Beyonce постави рекордна неделна продажба само три дена откако се најде во продавницата, вели Apple. Новиот албум е наречен едноставно Beyonce и е прв нејзин „визуелен албум“. Интересно албумот доаѓа единствено во дигитална форма, а успехот е уште поизненадувачи имајќи во предвид дека дојде без […]

Прочитај повеќе