Професионалци и кариеристи, ве молиме за малку внимание! Денес можете да ангажирате професионален адвокат за имиграција без да морате да ги платите правните или владините такси, ниту пак треба да се грижите за спонзори. PassRight – стартап компанија од Сан Франциско, позната и како O-1 Visa Company ви нуди покривање на сите трошоци поврзани со […]

Прочитај повеќе

Ким „viOLet“ Донг Хван е првиот Starcraft 2 играч кој е добитник на спортска виза за влез во САД и истовремено еден од првите гејмери кои се квалификуваа за ваков вид на виза, јави National Public Radio. Претходно ваков вид на виза P-1A, доби и канадскиот League of Legends играч Дени „Shiphtur“ Ли. Ким Донг […]

Прочитај повеќе