Отсега ќе можете да побарате помош од вашиот Android телефон за да се снајдете на патиштата во Хрватска и Србија. Google ја прошири оваа функцоналност на Google Maps за дополнителни 25 земји, вклучувајќи ги и двете балкански земји, со наградување на мобилната апликација, пишува Android Police. Навигацијата е достапна во вкупно 99 земји, и може […]

Прочитај повеќе