Со 6 милијарди часови потрошени на гледање видео секој месец, YouTube е центарот на интернетот. Затоа и листата на најпопуларните видеа за 2013-та година е можеби најрелеватната листа која може да ни каже кako се движат глобалните трендови и интернет културата. Од апсурдната песна Fox на Yvis до интернет феномени како Harlem Shake до пародија […]

Прочитај повеќе