Linkedin ја објави листата на најупотребувани придавки со кои се опишуваат нивните корисници во своите резимеа. Годинава убедливо најупотребуван збор е „одговорен“ и тоа е двапати почесто користен од вториот збор на листата „стратешки“. Трпелив, експерт, организациски и иновативен се нови зборови на листата на најупотребувани придавки, односно ги заменија експериментален, мотивиран, мултинационален и специјализиран. […]

Прочитај повеќе