Во не така далечна иднина, следните десетина години, сите апарати кои ги посетуваме ќе бидат меѓусебно поврзани. Станува збор за релативно новиот тренд на паметни уреди поврзани на интернет, означени со термин „Интернет на нештата“, кои постојано и навремено ги известуваат корисниците за сите промени. Без сомневање Nest се едни од иноваторите во ова поле […]

Прочитај повеќе