Viber Out е нова услуга која ја нуди популарната апликација Viber, а ќе овозможува интернационални разговори по цени конкурентни на Skype. Апликацијата ќе им овозможи на 200-те милиони корисници да ги контактираат своите пријатели, без разлика каде се и дали имаат мобилен или фиксен телефон. Оваа услуга првпат беше претставена по ударот на тајфунот Хајан, […]

Прочитај повеќе