За да ги прослави божиќните и новогодишните празници, Аpple ќе поклонува подароци преку апликацијата 12 Days оf Gifts. Поклоните се мобилни апликации, игри, песни, книги и филмови за iPhone, iPod и iPad кои се надоградени на iOS 7. Идејата е да се понуди по еден поклон достапен само за 24 часа во периодот од 26-ти […]

Прочитај повеќе