Вечерва со почеток во 20:00 часот на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) ќе се одржи Android ден во организација на EESTEC. Настанот е наменет за сите ентузијасти и корисници на мобилната платформа на Google да се запознаат со процесот на креирање на апликации, но и да дознаат повеќе за интернационален натпревар во […]

Прочитај повеќе