Како името да не е доволно чудно, долгите линии во разни бои на UUUU на прв поглед ќе ве збунат. Но, играта вреди. Оваа сложувалка, креирана од Нина Георгиева и Дамјан Цветков-Димитров, не е интересна само затоа што има модерен дизајн, бидејќи е една од ретките македонски апликации кои отстапуваат од шаблонот. Оригинална е, пред […]

Прочитај повеќе

UUUU e новa македонска апликација за iOS со импресивен дизајн. Направена од Дамјан Цветков-Димитров и Нина Георгиева (ако ви се познати имињата, тие се поранешни автори на It.com.mk), играта е всушност сложувалка во која треба да ги запрете боите да ви го обојат екранот. Целта ви е да ја имате белата површина што е можно […]

Прочитај повеќе