Користењето на лоши зборови и пцости додека играте онлајн игри на Xbox One ќе биде санкционирано во играта. Повеќе корисници јавуваат дека во текот на играњето на NBA Live 2К14 добиле техничка грешка поради употреба на „јазикот, а истото се случува и во FIFA 14“, јавува Time. Играчот ќе биде казнуван единствено при онлајн играњето. […]

Прочитај повеќе