Првенства, резултати, голови, видеа и последни новости за Светското првенство во Бразил… Сите овие информации се спакувани во официјалната, и прекрасна, апликација на FIFA за Android и iOS. Апликацијата не е само за еден аспект oд фудбалот, не е направена да ги следите само резултатите, ниту пак да читате само вести за националните репрезентации, туку […]

Прочитај повеќе