Во случај да управувате со веб сајт, фан страна или блог, или пак пишувате бројни и-мејлови, тогаш позната ви е секојдневната ситуација каде сте принудени да вметнувате едни исти работи, дали одреден поздрав, потпис или претходно подготвени одговори на најчесто поставувани прашања. Една опција е имање на овие работи во некој документ па, секојпат кога […]

Прочитај повеќе

Во трката за поефикасно работење, кратенките преку тастатурата играат клучна улога. Токму поради тоа, одлучивме да издвоиме над 30 кратенки кои едноставно морате да ги знаете! Во случај да пропуштивме некоја клучна кратенка, дефинитивно кажете ни во коментарите, форумот или пак преку социјалните мрежи! Windows оперативен систем Shift + delete – Директно го брише селектираниот […]

Прочитај повеќе

Google Docs сега го имаат интересниот и модерен дизајн кој што претходно беше претставен со Google+. Новиот дизајн е поелегантен без истагнати линии како маргини меѓу полињата, и ги има големите црвени компчиња кои се за главните опции. Docs изгледа интересно, но се додека не отворите документ. Дизајнот на интерфејсот за уредување на документи останува […]

Прочитај повеќе