DIY Gamer Kit e рачна конзола од Technology Will Save Us, која како што кажува и самото име – Do It Yourself – треба самите да ја составите. Покрај забавата која ќе ја добиете од составувањето на конзолата, дополнително може да се забавувате креирајќи сопствени видео игри. Склопувањето на конзолата не е лесна работа, составена […]

Прочитај повеќе