Пролетта доаѓа, а со неа и релаксирачкото уредување на градината. Во случај да ви дозволуваат условите, можеби и не е лошо да се припремите за разубавување на вашиот дом. Right Plants е апликација која би требало да ја елиминира потребата за макотрпно листање низ бројни енциклопедии кои специјализираат во градинарството. Имено, она што добивате е […]

Прочитај повеќе

Новата автоматизирана градина Click and Grow без проблем ќе може да направи градинар од секого. Напојувана од батерии, паметната саксија може да издржи две години откако ќе се стартува, а единствено што треба да се води внимание е уредот да не остане без вода. [youtube]NmsdcPlXz9E[/youtube] Основа за Click and Grow e револуционерната подлогата во која […]

Прочитај повеќе