T-Mobile Македонија е првиот од трите македонски оператори кој ќе понуди мобилно сурфање преку 4G мрежа. За почеток пристапот ќе биде ограничен на селектирани делови од Скопје, и тоа во Центар, Карпош, Аеродром, Кисела Вода, и во Маврово. По тестирањето се очекува мрежата да биде пораспространета. Побрз интернет е секогаш добро да се има, иако […]

Прочитај повеќе