Spotter е нов уред кој поврзува наразлични предмети со паметен телефон или таблет компјутер. Уредот е креиран во соработка на две компании GE и Quirky, со цел да го поедностави поврзувањето на другите уреди и да биде достапен за секој корисник. Интернет на нештата е следниот чекор за домашните уреди, а Spotter го прави нивното […]

Прочитај повеќе