Американските T-Mobile и АТ&Т му дадоа потполно ново значење на што значи директна комуникација со индивидуален корисник. Џеј Руни неодамна сакаше да го промени својот провајдер и, како и секој посветен твитерџија, побара совет од Twitter. Тоа што следеше никој не го очекуваше, а е вистинска преписка на официјалните Twitter профили на двете компании, кои […]

Прочитај повеќе