LinkedIn, за прв пат откако излезе на берза, на својот блог ги презентираше финансиските резултати за вториот квартал од 2011 година. Во овој период, LinkedIn доживува рекорден број на корисници, единствени посети и прегледи на страни. LinkedIn моментално има 115,8 милиони корисници, што е пораст од 61%, во споредба со истиот период минатата година. Исто […]

Прочитај повеќе