На 2-ри декември, традиционално првиот понеделник во месецот, ќе се одржи 19-тиот Mobile Monday Macedonia, кој како и досегашните настани кои се фокусираа на мобилната технологија, ќе биде за можностите на македонскиот ИТ сектор „коишто произлегуваат од квалитетното техничко знаење на содветните кадри и оперативните трошоци за започнување на ИТ бизнис во Македонија. Дополнително, ќе […]

Прочитај повеќе