MARS 760 е нова дуал-графичка картичка од ASUS ROG-Republic of Gamers серијата, која е всушност две Nvidia GTX 760 графички карти споени во една, што овозможува во два PCI слота при SLI да работат четири графички карти, објаснува ROG. Спојувањето на две картички од средната класа овозможува резултатот да биде картичка со 2.304 CUDA јадра. […]

Прочитај повеќе