Flickr доби нова интересна функционалност со која, со еден клик и малку едитирање, може да сe направи вистински фото-албум со тврди корици од сите дигитални фотографии кои се закачени на друштвената мрежа. Печатењето на тој албум чини околу 35 долари за 20 страници, или 50 долари за албум со неограничени страници, а, бидејќи сте од […]

Прочитај повеќе