Кога Драган Варагиќ од Internet Group на неодамнешниот AllWeb MK зборуваше за native advertising и influence marketing, тој како пример ги наведе Coca-Cola Company и нејзиното инвестирање во влијателните блогери во регионов. Идејата зад проектот на Coca-Cola е да се мотивира огласувањето на блоговите преку ангажирање на блогерите кои нема да бидат ставени под притисок […]

Прочитај повеќе