Оддржана пo втор пат, конференцијата за интернет маркетинг AllWeb MK повторно ја наполни салата на City Hall со блогери, огласувачи, маркетинг консултанти и друштвени гуруа, подготвени да слушаат за успешните интернет приказни и новите идеи како „native marketing“. Како и претходното издание, кое помина исто толку успешно, и во петокот имаше оптимизам од говорниците и […]

Прочитај повеќе