Instagram се појави во продавницата за апликации на Apple само пред девет месеци и денес е една од најпопуларните апликации кои се имаат појавено на iOS платформата. Апликацијата ви овозможува со вашиот iPhone, iPad и iPod Touch да сликате на многу лесен начин, да примените некој филтер, и готовите фотографии да ги споделите со вашите […]

Прочитај повеќе