eMall е нова македонска е-продавница која, според основачите Столе Китановиќ и Костадин Стојчев, e поразлична од другите е-продавници поради концептот на „онлајн трговски центар“ кој овозможува на сите македонски корисници да продаваат продукти кои ќе им бидат испорачани од врата на врата. eMall нуди можност за брендовите да си отворат своја продавница, додека индивидуалните продавачи […]

Прочитај повеќе