Запознајте го Јусуг Мохамед, тинејџер кој најголем дел од своето слободно време го поминува во играње на видео игри, кој иако има само 18 години зад своето име има над 42.000 убиства во популарната Battlefield 3. Тоа што е интересно е дека Јусуф доаѓа од Сулајменија од Ирак, град во кој се одвива една од […]

Прочитај повеќе